...

Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής

Πληροφορίες Αποστολής

Όλες οι αποστολές των προϊόντων εκτός Αττικής γίνονται με τα ELTA Courier.

Για παράδοση προϊόντων εντός Αττικής η διανομή γίνεται από την εταιρεία μας SNB HELLAS και ΔΕΝ επιβαρύνεστε με έξοδα αποστολής!

Οι αποστολές για την υπόλοιπη Ελλάδα επιβαρύνονται με €3,5 έξοδα αποστολής. Η υπηρεσία της Αντικαταβολής χρεώνεται με €1,50. Εάν η συνολική παραγγελία είναι από €50 ευρώ και άνω τα έξοδα αποστολής και αντικαταβολής είναι ΔΩΡΕΑΝ. Τα προϊόντα έρχονται στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει στη σελίδα μας με την ELTA Courier. Εάν έχετε επιλέξει σαν μέθοδο πληρωμής την αντικαταβολή πληρώνετε μετρητά με την παραλαβή της παραγγελίας σας.

Ακύρωση Παραγγελίας

Σε περίπτωση που αλλάξετε γνώμη για αγορά που πραγματοποιήσατε, έχετε τη δυνατότητα ακύρωσης της παραγγελίας σας, επικοινωνώντας τηλεφωνικά στο 210 5721111 Δευτέρα – Παρασκευή μεταξύ 9:00 – 17:00 ή μέσω mail στο info@snbhellas.com. Βασική προϋπόθεση είναι η ακύρωση να γίνει εγκαίρως, πριν την έναρξη της διαδικασίας αποστολής.

 

Τρόποι Πληρωμής

1. Με αντικαταβολή στον διανομέα για συναλλαγές ΕΝΤΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ. Θα πληρώσετε μετρητοίς κατά την παραλαβή των προϊόντων που παραγγείλατε

2. Με Αντικαταβολή στην εταιρεία ELTA Courier.

Διαλέγοντας ως τρόπο πληρωμής την Αντικαταβολή, θα πληρώσετε μετρητοίς κατά την παραλαβή των προϊόντων που παραγγείλατε στον τόπο που μας έχετε υποδείξει. Με την παραλαβή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει εξοφλείτε και το οφειλόμενο ποσό στον υπάλληλο των ELTA Courier που σας παραδίδει την παραγγελία.

3. Με Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα

Η χρήση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας είναι απόλυτα ασφαλής στις αγορές μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Για να πληρώσετε με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, θα πρέπει τα στοιχεία της κάρτας να αντιστοιχούν πλήρως στα στοιχεία που θα μας δώσετε. Για λόγους μεγαλύτερης ασφάλειας, έχουμε αποφασίσει να μην κρατάμε κανένα στοιχείο της κάρτας σας και έχουμε επιλέξει ως συνεργάτη μας ώστε να γίνει με ασφάλεια η συναλλαγή στην Τράπεζα Πειραιώς. Εάν διαλέξετε πληρωμή με Πιστωτική ή Χρεωστική Κάρτα, αφού ολοκληρώσετε τη παραγγελία σας, θα οδηγηθείτε στο ασφαλές περιβάλλον της ώστε να δώσετε τα στοιχεία της κάρτας σας.

4. Με Τραπεζική Κατάθεση

Μπορείτε να επιλέξετε την επιλογή Τραπεζική Κατάθεση και έπειτα να πατήσετε υποβολή παραγγελίας!

Τα στοιχεία μας για τη κατάθεση είναι:

Tράπεζα Πειραιώς

  • Αριθμός Λογαριασμού: 5048 0928 96146
  • IBAN: GR43 0172 0480 0050 4809 2896 146

Alpha Bank

  • Αριθμός Λογαριασμού: 48002 0020 02001
  • IBAN: GR79 0140 2480 2480 0200 2002 001

Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα πρέπει να έχει γίνει ορατή η κατάθεση στον λογαριασμό μας με το ονοματεπώνυμο της παραγγελίας σας!

Scroll to Top
Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.